Opdrachtgevers


Dit zijn enkele van onze opdrachtgevers


Ooms Civiel BV
Ooms Civiel BV
http://www.ooms.nl/

Ooms Civiel houdt zich bezig met infra activiteiten (Grond- , Weg- en Waterbouw), zowel bovengronds als ondergronds.

Gebr. Beentjes GWW BV
Gebr. Beentjes GWW BV
http://www.beentjesgww.nl/

Gebr. Beentjes GWW BV is een bedrijf dat zich al 50 jaar bezig houdt met het ontwerpen en uitvoeren van werken in de grond-, weg- en waterbouw.

J. Koper & Zn.
J. Koper & Zn.
http://www.koperbv.nl/

J. Koper & Zn. BV is een gespecialiseerd bedrijf werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw. 

Zwart Infracare

Loonbedrijf Zwart is in 1958 opgericht door de heer N.C. Zwart. In de loop der jaren zijn alle vier zijn zoons; Gé, Nico, Piet en Maarten in het bedrijf gekomen.

Aannemersbedrijf De Jong hoogwoud
Aannemersbedrijf De Jong hoogwoud
http://www.machinaalstraten.nl/

Aannemersbedrijf de Jong Hoogwoud BV uit Opmeer is een onderneming dat sinds 1983 actief is op het gebied van machinaal bestraten.

MNO Vervat
MNO Vervat
http://www.mno.nl/

MNO Vervat heeft een vooraanstaande positie in de Nederlandse civiele infrastructuur markt.

Gemeente Medemblik
Gemeente Medemblik
http://www.medemblik.nl/

Medemblik is een gemeente in de regio West-Friesland van de Nederlandse provincie Noord-Holland.

schadenberg bv

Schadenberg telt 100 medewerkers in vaste dienst en een breed scala aan activiteiten, zoals grond-, weg- en waterwerken, dakwerken, maar ook sloopwerken, renovatie en saneringen. 

Haarsma groep

 De Haarsma Groep heeft ruime ervaring en expertise op heel veel bouwterreinen. Vanuit Friesland realiseren we zeer uiteenlopende bouwprojecten in de noordelijke provincies, Friesland, Noord-Holland, Groningen en Drenthe.

Bellast Nedam infra

Ballast Nedam begint in 1877 als de Amsterdamse Ballast Maatschappij. Het bedrijf speelde in op het tot stand komen van het Noordzeekanaal.

Heijmans NV

Heijmans NV, gevestigd te Rosmalen, is in Nederland de op twee na grootste, beursgenoteerde onderneming in Vastgoed, Bouw, Infra en Installatietechniek.

Jansma wegen en milieu
Jansma wegen en milieu
http://www.jansma.biz/

Jansma Drachten B.V. - Allround aannemersbedrijf gespecialiseerd in de disciplines infra, milieu, bouw en planontwikkeling

Bam Nelis infra BV
Bam Nelis infra BV
http://bamnelisderuiter.nl/

In opdracht van Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam heeft BAM Nelis De Ruiterbv het bestaande remmingswerk bij de sluis op IJburg verlengd.

Bam infratechniek
Bam infratechniek
http://baminfratechniek.nl/

Welkom bij BAM Infratechniek. Sterk in totaaloplossingen. Energie. 'Energie in beweging'.

Vlaming groep

In oktober 1990 heeft Henk Vlaming het filiaal van v/d Sluis overgenomen in Onderdijk, met de dealerschappen van John Deere tractoren en Toyota vorkheftrucks bleek al snel dat deze ruimte te klein werd voor de nieuwe onderneming.

Kieftenburg bestratingen
Kieftenburg bestratingen
http://www.kieftenburg.nl/

Op deze site vindt u alle informatie over het verwijderen en verwerken van bomen en begroeiing.

VBK groep

VBK Groep is actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, beton- en waterbouw, grond- en wegenbouw, betonreparatie en -bescherming en leidingbouw.

Dura Vermeer

Dura Vermeer: al 160 jaar actief met ontwikkelen en bouwen op het gebied van woning- en utiliteitsbouw en infrastructuur. Bij ons staat de klant centraal.

Doodeman Sierbestrating
Doodeman Sierbestrating
http://www.doodeman.nl/

Een wereld van sierbestrating in Nibbixwoud, dat is Doodeman Sierbestrating. Wij presenteren u de mooiste voorbeelden waarmee u leuke ideeën op kunt doen voor uw eigen tuin.

Kino’s kraanverhuur
Kino’s kraanverhuur
http://members.quicknet.nl/steur/

In 1994 heeft Kino zijn bedrijf opgericht en is begonnen met één vrachtauto en één kraan. In 2000 zijn Kino en Gerda samen verder gegaan met het bedrijf in de vorm van een vof.

Handelsonderneming veluwenkamp
Handelsonderneming veluwenkamp
http://www.hovbv.nl/

Machines, gereedschappen, bedrijfskleding en overige benodigdheden voor grond-, weg- en waterbouw. Ook verhuur van machines.

Huisman BV

Huisman wordt geleid door drie broers en heeft 28 medewerkers, allen in vaste dienst. Historisch gezien is Huisman een loonbedrijf, maar gezien de tijd en de toekomst gerichtheid is het steeds meer een aannemingsbedrijf geworden.

KOK Oosthuizen

Aanneming van grond-, riool en straatwerken. Verhuur van grondverzet machines en verkoop van stenen.

Strukton Civiel

Strukton Civiel is thuis in infrastructurele projecten. Bouwen, iets maken, een waardevolle bijdrage leveren aan het dagelijks leven van mensen, dát is wat ons drijft.

Sturm B.V.

Al 50 jaar is Sturm BV succesvol op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw. Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een allround, ervaren infraspecialist.

West Friesland Dakbedekkingen B.V.
West Friesland Dakbedekkingen B.V.
http://www.wfdbv.nl/

West Friesland Dakbedekkingen b.v. kan zich, als integer en innovatief kwaliteitsbedrijf, identificeren met bovenstaande omschrijving.

Theo Vertelman bouwbedrijf
Theo Vertelman bouwbedrijf
http://www.bouwbedrijf-theovertelman.nl/

Bouwbedrijf Theo Vertelman staat bekend als een 'no nonsens' bedrijf. Gewoon doen waar je goed in bent is ons motto.

Kuuk Infra

Hoge klanttevredenheid en hoge kwaliteit van onze dienstverlening zijn bij Kuuk Infra B.V. onze manier van werken. Het beheersen van onze bedrijfsprocessen is van essentieel belang om deze manier van werken te doen slagen. 

Aannemingsbedrijf Wit BV
Aannemingsbedrijf Wit BV
http://witwognum.nl/

100 jaar bouwen met een Westfries karakter. Betrouwbaarheid, vakmanschap en inzet zonder franje staan bij Wit Wognum al die tijd centraal.

AW Vessies infra

AW VESSIES INFRA houdt zich bezig met de aanleg van wegen en rioleringen, complete herinrichting van stedelijke structuren, de aanleg van bossen en andere natuurbouwkundige projecten, dijkverzwaringen, spoorwerken, aanleg van recreatievoorzieningen, complete sportparken, kunstgrasvelden volgens de normen van de ISA, speelplaatsen en wat u maar meer kunt bedenken op het vlak van wegen en betonbouw.

Hoogstraten Wegenbouw b.v.
Hoogstraten Wegenbouw b.v.
http://www.hoogstratenwegenbouw.nl/

In 1969 richtte de heer W. Hoogstraten het straatmakersbedrijf Hoogstraten Wegenbouw op. Deze van oorsprong regionale onderaannemer is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een toekomstbestendige hoofdaannemer die landelijk actief is. Voor Hoogstraten Wegenbouw zijn circa 80 mensen werkzaam, al naar gelang het seizoen.