Boos Dakbestratingen is de specialist als het gaat om het aanbrengen van alle voorkomende dak bestratingen denk hierbij aan een verstelbaar dragersysteem, een vast tegeldragersysteem of een parkeerdaksysteem. De afgelopen jaren heeft Boos Dakbestratingen zich hierin gespecialiseerd. Boos Dakbestratingen kan parkeerdaken aanbrengen die zwaar en licht belast kunnen worden.

Parkeerdek voor normale of zware belasting

Het verschil tussen een parkeerdak dat zwaar wordt belast en een parkeerdak dat licht wordt belast is niet het aantal voertuigen maar het soort voertuigen. Voor normale belasting en zware belasting voor parkeerdaken is een keus uit 2 systemen.

  • een EasyPark parkeerdek systeem
  • een Deckdrain parkeerdek systeem

Easypark parkeerdek systeem
Dit is een modulair parkeerdek systeem, wat met tegels en dragers wordt verwerkt. Afhankelijk van de uitgangspunten en de eisen waar het parkeerdek aan moet voldoen, zal dit systeem op isolatie platen of rechtstreeks op de dakbedekking worden aangebracht.

Klik hier en download de brochure over EasyPark systeem.

Deckdrain parkeersysteem
Deckdrain bestaat uit een splitopbouw met hierin een drainagelaag verwerkt. Met split als bestratingslaag kunnen dezelfde soorten bestratingen worden toegepast als op de openbare wegen.

Met beide parkeerdek systemen worden solide en verzorgde parkeerdaken opgeleverd! Boos Dakbestratingen helpt u graag bij het voorbereiden en uitvoeren van een parkeerdek!

Werkzaamheden

  • Parkeerdaken
  • Dakterrassen
  • Omgekeerd parkeerdek systeem
  • Looppaden-windhoek versteviging bedrijfsgebouwen
  • Gallerij-en Balkon ophogingen op vast en verstelbare tegeldrager systeem

Projecten

Ten Brinke

Project:
Compleet parkeerdak Asterlo te Rotterdam

Omschrijving:
Aanbrengen Parkeerdak 2000 m2

Bekijk meer projecten
Ten Brinke
Patina
West Friesland Dakbedekkingen
Wildschut Dakbedekking
BOKO de norm
Consolidated

Wilt u ook samenwerken met Boos Dakbestratingen?

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neem dan telefonisch contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.